facebook

Озброєні грабіжники забрали півмільйона з будинку на Черкащині

Зловмисники погрожували дитині зброєю,змушуючи її віддати гроші.Одного з грабіжників затримали.

Поліцейські затримали зловмисника, який разом зі спільником скоїв розбійний напад на сім’ю підприємців з Монастирища і відібрав півмільйона гривень. Про це повідомляє прес-служба поліції Черкаської області.

“У поліцію Монастирищенського району надійшло повідомлення про розбійний напад. Двоє чоловіків у масках і рукавичках проникли в будинок місцевого підприємця, в якому перебував його неповнолітній син, і, погрожуючи хлопцеві зброєю, заволоділи коштами в сумі п’ятсот тисяч гривень”, – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що негайно був введений в дію оперативний план Сирена, піднятий за тривогою особовий склад Монастирищенського та Христинівського відділень поліції. Крім того, на допомогу місцевим поліцейським відправили співробітників батальйону поліції особливого призначення і кінологів зі службовими собаками. Були перекриті всі виїзди з міста.

Під час прочісування лісу на відстані близько чотирьох кілометрів від місця злочину поліцейські помітили двох чоловіків. Оточивши периметр, спецназівці затримали одного з втікачів. Ним виявився раніше судимий за аналогічні злочини житель Уманського району. У нього поліцейські виявили пакет з грошима.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Слідчим відділенням Монастирищенського відділення поліції вирішується питання про відкриття кримінального провадження. Пошуки другого нападника тривають.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...