facebook

“Думать і ізлагать на рускам”:міс Україна відмовилася розмовляти українською мовою.Гучний скандал.

Переможниця національного конкурсу краси “Міс Україна” 24-річна харків’янка Маргарита Паша потрапила у гучний, мовний скандал.

Перепалка сталася після Insta-stories телеведучої Каті Осадчої, яка брала інтерв’ю у переможниці для передачі “Світське життя”.

У публікації Осадча зазначила, що Паша відмовилась спілкуватись на українській мові, тому інтерв’ю не вийде у прямий ефір.

Маргарита вирішила написати пост в Instagram, в якому пояснила свою позицію з цього приводу.

“Я хочу поставити крапку в цьому штучно вами роздутому скандалi з приводу української мови і мого ставлення до неї. Офіційно заявляю, що всі повідомлення про мою відмову спілкуватися українською чи російською мовою є абсолютною брехнею. Я добре володію обома мовами. У випадку з інтерв’ю для Катерини Осадчої – у цей день я відмовилася його давати з єдиної причини – погане самопочуття і перевтома”, – прокоментувала Паша.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

За словами Міс Україна, щодня переможниця прокидається о 4 ранку та з 6.00 відвідує ранкові шоу, дає інтерв’ю, бере участь у фотосесіях та є гостею численних заходів.

“Зараз у мене немає часу на сон, немає часу на саму себе. Зараз я вся віддана роботі для моєї країни і її народу. Тому щиро прошу зрозуміти, що я така ж людина, як і ви. У мене також є свої почуття і емоції. Зрештою, у мене є мій організм, який вже ледве витримує ті навантаження, які звалилися на нього. Перш ніж вішати на людей ярлики, подумайте про наслідки”, – підсумувала переможниця.

Користувачі мережі неоднозначно прийняли пост Маргарити.

“Щоб бути собою у шоу-бізнесі потрібно бути сильним духом”, “не думаю, що “пєрєутомлєніє” якось впливає на рідну мову”, “схоже на нікчемне виправдання”, “якась вульгарна, це не наша міс, а пошарпана жінка”, “я сподівався, що світ почує нашу міс українською мовою”, “все правильно сказала, так їх – українських нацистів”.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...