facebook

“Хоче переграти Путіна”: Геращенко “відкрила усі карти” закритих переговорів Зеленського у Раді

Президент України Володимир Зеленський погодився на умови “формули Штайнмаєра” задля того, щоб досягти миру на Донбасі.

Про це повідомляє представник “ЄС” Ірина Геращенко у Facebook.

Геращенко розповіла, що зустріч президента Зеленського із керівниками парламентських фракцій тривала 40 хвилин. Однак, на її думку, цього було недостатньо для вирішення усіх важливих питань.

“Мої враження і відчуття, що Зеленський щиро прагне до миру. Але так само щиро і дещо наївно вірить, що йому вдасться переграти Путіна. Ми ж бачимо в цих кремлівських формулах пастки для України. Ми відверто говорили про це на зустрічі”, – йдеться у повідомленні Геращенко.

Також вона наголосила, що під час зустрічі були озвучені ключові зауваження до “формули Штайнмаєра”.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Попередня влада не підписувала ніяких “формул Штанмаєра”, ми як раз стояли на позиції пріоритетності безпекового блоку. Ніяких виборів без постійної тиші, виведення російських військ і техніки не може бути апріорі”, – написала депутатка.

Геращенко вважає, що ключовим є питання кордону, тому Україна має значну потребу у миротворцях, які могли б підготувати територію до місцевих виборів, моніторити демілітаризацію і провести реальне роззброєння.

Нардеп додала, що для обговорення в Раду були також запрошені міністр закордонних справ і начальник Генерального штабу ЗСУ.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...