facebook

“Людям повідривало голови, тіла розкидало по садах”: місцеві розказали про падіння літака під Львовом

Під Львовом впав вантажний літак.

У с. Сокільники, що поблизу Львова, 4 жовтня впав вантажний літак.Внаслідок падіння загинуло 5 осіб.

Про це Оbozrevatel розповіли жителі с. Сокільники, які стали свідками авіакатастрофи.

За їх словами, рано вранці літак звалився на колишні колгоспні сади.

“Був сильний туман, нічого не було видно. Ми думаємо, що він просто не побачив злітно-посадкову смугу. До неї там буквально кілометр, рукою подати”, – говорить один з очевидців трагедії. Хоча за офіційною версією причина аварії – закінчилося пальне.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Чоловік розповідає, що люди загинули жахливою смертю.
“Літак викосив дерева,як траву. Кабіна розбита в мотлох, а екіпажу повідривало голови. Там частини тіл були розкидані. Начебто загинули відразу три людини. Решту заклинило в салоні, вони стукали, щоб їх врятували”, – каже житель села Сокільники, де і звалився літак.

До речі, авіакатастрофа сталася зовсім недалеко від Скнилова, де в 2002 році в липні під час виступу на честь ювілею авіаційного корпусу ВПС України впав СУ-27.

Як писав “Вголос”, у Львові аварійно сів вантажний літак, є жертви. Близько 07:10 рятувальники отримали інформацію про те, що при заході на посадку за 13,7 км до міжнародного аеропорту “Львів” літак Ан-12 зник з радару.

Відомо, що вантажний літак АН-12, який здійснив аварійну посадку поблизу Львова, летів з Віго (Італія) у Стамбул (Туреччина).

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...