facebook

Зеленський побив світовий рекорд-“Найдовша пресконференція президента”.

Пресконференція Зеленського триває понад 8 годин і перевершила попередній рекорд уже на 45 хвилин.Рекорд зафіксував представник Національного реєстру рекордів і вручив Зеленському відзнаку на пресмарафоні, що триває у Києві.

Сертифікат, що підтверджує встановлення рекорду, вручив Президентові після 18:00 представник Національного реєстру рекордів. У сертифікаті вказано, що нинішній пресмарафон — це “найтриваліша у світі пресконференція Президента України Володимира Зеленського”.

Як зазначив експерт Національного реєстру, пресконференція Зеленського триває уже понад 8 годин поспіль, і попередній рекорд перевершено “як мінімум на 45 хвилин”. При цьому він не уточнив, хто встановив попередній рекорд.

Пресекретар Президента Юлія Мендель запевнила, що це не було сплановано, і представники Національного реєстру рекордів прибули на місце проведення пресмарафону винятково за власною ініціативою.

Пресмарафон з Президентом України Володимиром Зеленським розпочався о 10:00. Глава держави упродовж всього дня відповідає на запитання журналістів.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Представники медіа ставлять запитання Зеленському групами по 7-10 осіб. Групи змінюють одна одну приблизно щопівгодини.

За даними Мендель, для участі в пресмарафоні акредитувалися понад 300 журналістів.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...