facebook

Одинадцятирічну дівчинку знайшли повішаною на Прикарпатті

Одинадцятирічну дівчинку знайшли повішаною на Прикарпатті

В одному з сіл Івано-Франківській області 11-річну дівчинку знайшли повішеною у сараї. Про це повідомляє УНН із посиланням на ГУНП в області.

Так, вчора 11-річну дівчинку знайшли мертвою у селі Бистриця Надвірнянського району.

“11-річна дівчина покінчила життя самогубством через повішання. Тіло неповнолітньої у сараї виявила матір близько 17:40. На місці події працівники поліції встановили, що 11-річна дівчина покінчила життя через повішення на мотузці. Слідів насильницької смерті на тілі неповнолітньої не виявлено”, – сказано у повідомленні.

Нині правоохоронці встановлюють причини такого вчинку. Крім того, поліцейські знайшли передсмертну записку, залишену дівчинкою.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Додамо, вчора зранку до поліції надійшов виклик від матері дівчини про те, що її співмешканець вчинив з нею конфлікт в ході якого спричинив заявниці тілесні ушкодження. Потерпілу доставили в Надвірнянську центральну районну лікарню. Донька на цей час перебувала вдома з бабусею, яка проживає разом з сім’єю. Поведінки, яка могла б свідчити про наміри дівчинки здійснити самогубство, не було виявлено”, – зазначили в поліції.

Наразі слідчі дії тривають та з’ясовуються обставини трагедії. Слідчі розслідують смерть дитини за статтею 115 (умисне вбивство) з поміткою “самогубство” КК України.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...