facebook

Жахлива ДТП зі «швидкою» в Києві: всі подробиці та кадри з місця смертельної трагедії

У Києві на перехресті бульвару Перова та проспекту Ватутіна сталася ДТП за участю “швидкої”. Дві людини загинули, ще п’ять постраждали.

Як передає НАРОДНА ПРАВДА, подробиці повідомляє “dtp.kiev.ua” в Facebook.

Очевидці повідомили, що по вулиці Ватутіна рухався “Пежо”, за кермом якого була жінка. У салоні знаходилися двоє дітей. Іномарка рухалася в напрямку Троєщини на зелений сигнал світлофора. У цей момент на червоне світло з Маяковського на Перова рухалася “швидка” з хворою дитиною.

“Швидка” протаранив “Пежо” в лівий борт і перекинулася.

На місці події загинув водій “швидкої”. У момент аварії він отримав смертельний удар головою об праву стійку. У ДТП також загинула фельдшер.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“По дорозі до лікарні померла дівчина – фельдшер з швидкої на Перова. Її взяли на борт майже без ознак життя. Довго качали, Врятувати не вдалося. Таким чином загиблих двоє. Ще одна людина з швидкої в критичному стані. Дитина-пацієнт жива. Дівчина з Пежо і її діти будуть жити … Загиблій в ДТП зі швидкою фельдшеру було 23 роки. Страшна ціна за хаос на дорогах. Всі обурюються але продовжують літати, платити хабарі і обливати мене гівном за критику порушників”, – йдеться в коментарі групи.

Жахлива ДТП зі «швидкою» в Києві: всі подробиці та кадри з місця смертельної трагедії

У критичному стані знаходиться другий лікар “швидкої”.

У Facebook-групі також повідомляють, що в машині “швидкої” знаходилася дівчинка, яку везли на УЗД з приводу чужорідного тіла в глотці. Важкого стану не було.

Дитина, а також її батьки, які у момент удару були в салоні автомобіля, не зазнали важких травм. Дівчинка вже вдома з мамою. Стосовно дівчини – водія Пежо і її дітей, поки лише відомо, що вони не в тяжкому стані.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...