facebook

“Неймовірно”: Уболівальники на “Олімпійському” потужно виконали гімн України у матчі з Погтугалією (ВІДЕО)

Україна у Києві приймає Португалію

Уболівальники збірної України з футболу відзначилися неймовірним виконанням національного гімну у відбірковому матчі Євро-2020 Україна-Португалія на НСК “Олімпійський” у Києві.

До слова, цього разу виконати славень довірили виконати Національному хору імені Григорія Верьовки у складі 125 осіб.

Зазначимо, 14-го жовтня відбувається поєдинок відбіркового турніру Євро-2020, в якому збірна України приймає Португалію у Києві на НСК «Олімпійський».

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Перемагає у меншості та виходить у фінал Євро

Збірна України з футболу у меншості перемагає Португалію у важкому відбірковому матчі Євро-2020 14-го жовтня у Києві на НСК «Олімпійський» з рахунком 2:1.Про це інформує «Вголос».

Уболівальники збірної перед матчем, який вирішував долю першого місця у групі, відзначилися неймовірним виконанням національного гімну.

За це отримали подяку вже на 6-ій хвилині матчу. Роман Яремчук забивав швидкий гол та вивів нашу національну команду вперед у грі. Нападник з трьох метрів “розстріляв” ворота суперника та відправив м’яч у порожній кут.

Згодом вже на 27-й хвилині Андрій Ярмоленко забив другий гол у матчі та подвоїв перевагу нашої національної команди у грі.

Загалом підопічні Шевченка демонстрували дуже хороший та якісний футбол.

Португальці намагались відігратись, але на перерву команди пішли за впевненої переваги українців.

А вже у другому таймі усі намагання португальців забити таки увінчались успіхом. На 71-й хвилині команда суперника заробила пенальті. А наша збірна через другу «жовту» Степаненка залишилась у меншості. Вже за хвилину Роналду не залишив шансів П’ятову, пробивши з позначки – 2:1.

Після забитого гола та в більшості португальці продовжили наступ на ворота збірної України.

Та перед натиском португальців підопічні Шевченка вистояли.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...