Чоловік на Донеччині забив свою 55-річну матір, вимагаючи у неї грошей

МАРІУПОЛЬ-КИЇВ. 12 травня. УНН.

Мешканець Костянтинівки, вимагаючи гроші у своєї 55-ти річної матері забив її до смерті. Після скоєння жорстокого злочину, син намагався інсценувати її самогубство. На даний час зловмисник притягується до кримінальної відповідальності за декількома статтями Кримінального кодексу України. Про це кореспонденту УНН повідомили у прес-службу ГУ НП у Донецькій області.

За інформацією прес-служби, повідомлення про подію надійшло до чергової частини Костянтинівського відділення поліції 12 травня близько 6.00 ранку. Випадковий перехожий знайшов на вулиці труп жінки.

Працюючи на місці події, працівники слідчо–оперативної групи встановили свідків, та за годину з’ясували обставини скоєння злочину.

“Правоохоронцям стало відомо що пізно ввечері 11 травня, син разом зі своєю матір’ю, тіло якої було знайдено, розпивали вдома спиртні напої. Чоловіку знадобилися гроші і він почав вимагати пенсію, яку жінка нещодавно отримала. При цьому свої вимоги супроводжував жорстоким побиттям. Отримані травми виявились не сумісні із життям. І злочинець зрозумівши, що вона мертва, не розгубився, та вирішив зімітувати самогубство”, – повдіомили у поліції.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

За даними правоохоронців, “спершу чоловік почав різати вже мертвій жінці руки. Та потім, підставив стілець до вікна на балконі, а труп вбитої матері виніс на вулицю і поклав на землю під будинком. Таким чином, нібито вона, після невдалої спроби порізати вени, сама викинулася з балкону”.

Відносно чоловіка судом було обрано запобіжний захід – тримання під вартою. Наразі, тривають слідчі дії, призначено ряд судових експертиз.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за п.6 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство, з корисливих мотивів) та ч.4 ст. 187 (Розбій, спрямований на заволодіння майном із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень) Кримінального кодексу України, за що передбачено покарання до 15 років позбавлення волі.

Джерело – http://www.unn.com.ua/

annashchesna

Recent Posts

Кінець війни в Україні: залишилося 4 місяці, але розпочнеться вже з червня

Війна в Україні триває вже третій рік, і іноді спадає на думку, що жити в…

17 хв. ago

Життя чоловіків не буде колишнім: опубліковано нові обов’язки для кожного

Новий закон про мобілізацію, який стосується чоловіків віком від 18 до 60 років, встановлює низку…

2 години ago

Ураганний вітер, грози та спека: синоптики попередили про погоду у понеділок

Прогноз погоди в Україні на 29 квітня віщує змінну картину природних явищ, і тому українцям…

4 години ago

Такого ще не було: у ТЦК раптово припинили прийом документів

Війна в Україні триває третій рік, і весь цей час відбувається активна мобілізація військовозобов'язаних чоловіків.…

13 години ago

Вже з травня: розпочнеться масова конфіскація машин – хто з водіїв залишиться без своєї “ластівки”

Уже в травні у водіїв почнуть вилучати авто для ЗСУ Як уже повідомлялось раніше, що…

15 години ago

Вимога носити шкільну форму: відомий освітянин гостро висловив свою думку

Зокрема дав пораду, як встановлювати дрескод у навчальних закладах Колишній очільник Українського центру оцінювання якості…

17 години ago