facebook

“Я цього не допущу!” Ви думали, що поки я за кордоном в цей час все дозволено?

Президент України Володимир Зеленський звернувся до тих, хто намагається розколоти країну за спиною уряду.

Глава держави опублікував гнівний пост у своєму Facebook-акаунті.

“Напевно, багато хто думає, що міжнародний візит президента в далеку країну є зручною можливістю для того, щоб дискредитувати фракцію” Слуга народу “і посіяти розбрат і розкол, який занадто сподобається нашим ворогам – і зовнішнім, і внутрішнім. Хочу сказати цим людям: якщо ви так насправді думаєте, то глибоко помиляєтеся. я в курсі всіх подій, тримаю руку на пульсі. жодна заява, жодна інформаційна операція мимо не проходить. І я не допущу, щоб хтось зсередини фракції або ззовні міг кидати тінь на політичну силу, кіт орая отримала мандат більшості від народу України.

Тому вважаю, що всі члени Комітету з питань фінансів, податкової та митної політики повинні пройти перевірку на детекторі брехні. Якщо цією перевіркою буде встановлено хоча б найменша ймовірність того, що хтось із депутатів брав гроші за голосування в комітеті, цими депутатами повинні зайнятися антикорупційні органи. Чесне і неупереджене розслідування повинно зняти всі питання і відповісти – якими б гіркими вони були. Так само вважаю за необхідне вчинити і щодо депутата, який вів сумнівну переписку по “вирішення питань”. І якщо підозри справдяться – ми з такими депутатами попрощаємося.

Механізм, мені здається, простий і прозорий. А тому – набагато краще, ніж з’ясування відносин через соціальні мережі і Telegram-канали. Ми йшли на вибори під гаслом “Зробимо це разом!” Я вірив і продовжую вірити в кожне слово з цього гасла. Разом – то разом. Разом робити, разом відповідати. Не намагаючись бути святішим інших “, – написав президент України.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...