facebook

Мешканці стурбовані: Зеленський поділився враженнями від свого візиту на Луганщину (фото)

Президент України Володимир Зеленський відзвітував про свій візит до Золотого, що в Луганській області.

Про це глава держави повідомив у Facebook.

“Провів дві доби у Золотому. Їздив на передову. Зустрічався з учителями та лікарями, які, попри складні умови, продовжують робити свою роботу. Говорили про побут на лінії розмежування, про соціальні потреби, а також про можливе розведення військ. Зрозумів одне – всі хочуть миру. Всі готові до розведення”, – йдеться у повідомленні.

Президент зазначив, що від місцевих він дізнався, що на околиці у приватному будинку оселилася група озброєних людей. За словами глави держави, мешканці Золотого не на жарт стурбовані.

“Вирішив поспілкуватися з ними сам. Деякі розмови виявилися емоційними. Проте готовий і далі говорити та шукати порозуміння. Але самими лише розмовами війни не закінчити. Мені важливо було почути українців, які чекають миру. Це для мене головне”, – сказав Зеленський.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Він додав, що наразі важливо шукати шляхи та працювати над завершенням війни, наголошуючи, що це не має статись будь-якою ціною.

“Капітуляції не буде в жодному разі. Це я кажу як Президент і Верховний Головнокомандувач. Впевнений, у нас все вийде і Україна знову буде єдиною”, – йдеться у дописі.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...