facebook

2020 рік Білого Щура: як залучити удачу та уникнути проблем, поради астрологів

Астрологи розповіли, як потрібно зустріти і провести 2020 рік, щоб отримати і зберегти благополуччя.

2020 рік, згідно зі Східним календарем буде роком Білого Металевого Щура. Астрологи розповіли, як потрібно буде поводитися протягом року, щоб Білий гризун допоміг вам у ваших починаннях і нагородив вдачею.

2020 рік – високосний, а в такі роки особливо часто збуваються різноманітні прикмети.
Що не можна робити у 2020 році?
За словами астрологів, насторожі потрібно бути в другій половині року. Не піддавайтеся негативному впливу: займіться спортом або йогою, щоб завжди тримати тіло і розум в тонусі. Намагайтеся приділяти час розвитку та освіті, удосконалюйтеся в тій сфері, що вам до душі. Білий Щур не любить нероб і ледарів – тому, щоб уникнути проблем, будьте чесним з собою і займайтеся тим, що вам подобається.

У новорічну ніч не потрібно виносити з хати сміття, тому що ви можете накликати на себе фінансові проблеми впродовж року.
Як зустрічати рік Білого Металевого Щура?
Під час зустрічі нового року поставте в центрі святкового столу сільничку. Вона буде відганяти від вас негативну енергію. Розсипте трохи солі біля входу у квартиру або будинок – це притягне до вас гроші та добробут. Якщо ви розсипали сіль випадково під час свята, то це до грошей і щастя.

Обов’язково проведіть святкування нового року в хорошому настрої! Білий Пацюк не любить злість і невдоволення, але допомагає тим, хто долає негаразди і залишається в піднесеному настрої.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...