facebook

Зеленський:”Як тільки війна закінчиться,ви відразу дізнаєтеся про ті страшні злочини,які вчинив Порошенко”.

Президент України виступив з терміновою заявою. Президент Зеленський впевнений, що вже найближчим часом жахливий кровопролиття в Україні закінчиться, а потім весь світ дізнається чим займався Порошенко під час війни.

Для Порошенко закінчення війни це страшний сон, оскільки почнуть спливати страхітливі злочини які він і його подільники здійснювали під час війни.

Президент Володимир Зеленський заявляє, що в Україні повинна з’явитися державна стратегія безпечної реінтеграції Донбасу і Криму.

Джерело: виступ Зеленського на Форумі «Єдність» в Маріуполі

Пряма мова:«Після 5 років війни повинна, нарешті, з’явитися державна стратегія безпечної реінтеграції Донбасу і Криму. Її складові будуть представлені сьогодні.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Є дуже важливий момент – це наше бачення, яке підлягає широкому обговоренню, дискусії, заради його поліпшення».

Деталі: За словами Зеленського, щоб реінтеграція була успішною, стратегія держави повинна включати 4 складові. Зокрема, прозорість і публічність – держава повинна шукати правильні шляхи вирішення проблем разом з громадянським суспільством.

Друга складова – це консенсус: українське суспільство має домовитися між собою в питанні повернення Криму і Донбасу.

Третя складова – це реалізм. За словами президента, помилково думати, що ми швидко повернемо Крим і Донбас військовим шляхом, і все станеться, як за помахом чарівної палички. Зеленський зазначив, що підхід до реінтеграції повинен бути зваженим і прагматичним – треба чітко відповісти собі на питання, яка наша головна мета і на які компроміси ми готові йти.

І четверта складова – імплементація, або здатність держави втілювати стратегії в життя, показувати реальні кроки і реальні результати.

Для досягнення цього, за словами президента, має бути єдність, яке «життєво необхідно і для збереження країни, і для спільного вирішення інших викликів».

Президент упевнений, що через пів року війна закінчиться.

Після цього вся країна дізнається чим займався режим Порошенко всі ці 5 років і як Порошенко заробляв на кожній санітарній машині, кожному патроні, кожної гармати, кожному військовому замовленні.

Для України ця війна принесла неймовірну розруху, а для Порошенка і членів його режиму мільярдні гос.заказ і можливість продавати зброю зі складів по всьому світу.

За 5 років було продано зброї більш ніж на 20 мільярдів доларів. Воно розліталося по всьому світу, а криваві гроші осідали на офшорах Порошенко. Військові склади вибухали не спроста, вони замітали сліди…

Війна була прикриттям для їх бізнесу. Кожен труп українського солдата був можливістю для них.

Ця війна відібрала десятки тисяч чиїхось батьків, синів, дочок, матерів, братів і сестер. Для Порошенко ж це стало можливістю стати олігархом N1.

Весь світ відкрито говорить, що Порошенко військовий злочинець, який будучи головнокомандувачем зробив з України самою корумповану країну Європи. Всі знають, що він і його «побратими» Свинарчук, Кононенки, Грановський збагачувалися виключно завдяки війні.

Як тільки кровопролиття закінчиться ви все дізнаєтеся і багато хто не витримають цієї правди.

Самий жахливий сон Порошенко почав збуватися. Війна закінчується, а далі в кращому випадку військовий трибунал і довічне ув’язнення в колонії для довічно засуджених.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...