facebook

Палять шини і вимагають правосуддя. Загибель 14-річного хлопчика в Прилуках розпалила справжню революцію

У Прилуках Чернігівської області другий день проходять протести місцевих мешканців, які під будівлею міськвідділу поліції вимагають справедливого розслідування загибелі 14-річного школяра Дениса Чаленко, чиє тіло виявили біля залізничних колій 29 жовтня.

Кілька десятків прилучан стоять біля міськвідділу поліції. Вони палять шини. Протестувальники не вірять в офіційну версію загибелі школяра – нещасний випадок.

Батьки загиблого і місцеві жителі переконані, що хлопчика жорстоко вбили. За словами родичів, вони знайшли сліди крові в декількох сотнях метрів від місця, де знайшли тіло підлітка. Це, на їхню думку, може свідчити про побиття.

У поліції ж запевнили, що загибель в результаті зіткнення з поїздом – лише одна з робочих версій слідства, будуть розглядатися і інші. Однак при цьому під тиском прилучан тіло хлопчика перевезли до Києва, де проведуть судмедекспертизу.

В обласному главку поліції сьогодні вранці заявили, що керівництво Нацполіціі взяло під контроль розслідування смерті неповнолітнього. Правоохоронці відкрили кримінальне провадження, яке кваліфікувало подію як порушення експлуатації залізничного транспорту, що спричинило загибель людей.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Як сказали в поліції, до роботи слідчо-оперативної групи залучені представники потерпілої сторони і засобів масової інформації. Правоохоронці пообіцяли вести розслідування максимально відкрито.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...