facebook

Ледь не втратила дитину… Екс-учасниця “ВІА Гри” відверто розповіла про страшний період у своєму житті

Усьому виною стала недбалість лікарів.

Колишня учасниця гурту “ВІА Гра” Міша Романова, яка у березні 2018-го покинула колектив, вперше розповіла, чому пішла з тріо.

Тоді продюсер гурту Костянтин Меладзе сказав, що Романова пішла через вагітність, проте сама співачка цього не коментувала. Аж от наважилася поділитися правдою, йдеться у “Світському житті.”

“Так, дійсно, я пішла з гурту через вагітність, я дуже довго мовчала на цю тему, тому що мені досі боляче. Ця історія могла закінчитися трагічно. Так сталося, що я наважилася на операцію, маммопластику, коли ще працювала у гурті. Я прийшла у дуже відому клініку, до дуже відомого лікаря. Мені зробили всі аналізи, щоб переконатися що мені можна зробити операцію і що нема жодних протипоказань. Мені зробили цю операцію. Але через декілька тижнів я зрозуміла, що я була вагітна. Мені зробили загальний наркоз на 16 тижні вагітності”, – вперше розповіла Міша.

Артистка поділилася, що у неї не вкладалося у голові, як таке може бути. Вона поїхала до тієї клініки, де робили операцію. Там анестезіолог почав заспокоювати артистку, що нічого страшного не сталося і все нормально.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Це одна з причин, через яку я вирішила зараз це сказати. Я хочу попередити усіх жінок, які мають такий же намір, тому що ніхто не застрахований від недбалості лікарів,”  – додала виконавиця.

Романова поділилася, що у неї не було жодних ознак вагітності.

“У мене не було токсикозу, ми дуже багато працювали з гуртом, дуже багато літали і збої в жіночому організмі були для мене звичним явищем. Але ж просто були аналізи, які, мабуть, не перевірили, а може подумали, не втрачати ж нам 6 тисяч євро. Слава Богу, з моїм сином все добре, мені просто пощастило,”  – розповіла Романова.

На запитання, чи не радили їй лікарі зробити аборт, вона наголосила, що ніколи б в житті на таке не наважилася і говорячи, не змогла стримати сліз.

“У мене дуже гарний син, його звати Мартін, він дуже гарний, я його скоро покажу,” – пообіцяла Міша.

Розповіла артистка й про батька дитини.

“Він молодий режисер, я не буду казати його ім’я, тому що я не знаю, як він поставиться до того, що я буду казати на всю країну його ім’я. Ми не в стосунках, ми розійшлися, тому що ми різні люди. В цій ситуації мене підтримували батьки, друзі, Макс Барських”, –

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...