facebook

“Я дуже тебе кохаю:” Наталя Могилевська вразила зізнанням до Влада Ями. У прямому ефірі!

Під час прямого ефіру одинадцятого випуску шоу “Танці з зірками”, який пройшов під темою “Повернення героїв”, фантастичним сюрпризом порадувала Наталія Могилевська.

Популярна співачка через 13 років вийшла на паркет шоу у парі з суддею проєкту Владом Ямою. Цікаво, що сам танцівник заявив, що він покинув суддівське крісло тільки заради виступу з Наталкою та зізнався, що все ж таки був роман між ними в той час, коли вони брали участь у шоу.

Спочатку на паркеті з’явилася Могилевська, виконуючи свою композицію “Цей танець”, а потім до неї вийшов Яма після чого вони порадували глядачів запальними рухами під відеоряд із знімків своїх минулих виступів.

А от другим елементом перфомансу співачки стала прем’єра пісні “Покохала”, яку вона присвятила своєму обранцю.

Зірка зауважила, що наразі дійсно вона закохана, проте хто полонив серце артисти вона не повідомила, лиш тільки заявила, що її коханий наразі перебуває далеко за кордоном, але вона відчуває його підтримку та кохання навіть попри кілометри.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Я дуже чекаю тебе і кохаю і навіть коли мені стає страшно за наше кохання я згадую твої слова: “Нічого не бійся і не хвилюйся, тому що найголовніше вже сталося – ми зустрілися”, – заявила на всю Україну співачка.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...