facebook

На Донбасі через потужний обстріл школу евакуювали в бомбосховище

На околиці Новотошківського ворог застосував весь спектр озброєння.Дітей,які перебували у школі,евакуювали в бомбосховище.


На околиці Новотошківського сепаратисти застосували весь спектр озброєння, починаючи зі стрілецької зброї до мінометів різних калібрів та артилерії калібру 122 мм. Дітей, які перебувають у школі, евакуювали в бомбосховищі, повідомляє штаб ООС.
За даними штабу, жертв серед цивільного населення немає. Після закінчення обстрілу навчання продовжилося.
Протягом поточної доби сепаратисти 16 разів порушили режим припинення вогню.
“Противник обстріляв позиції наших підрозділів із забороненої мінськими домовленостями артилерії калібру 122 мм, мінометів калібру 82 і 120 мм, озброєння БМП, гранатометів, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї”, – йдеться в повідомленні.
Зокрема, 6 обстрілів позицій сил ЗСУ сепаратисти здійснили в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Північ” і 10 обстрілів – у районі відповідальності угруповання “Схід”. Протягом доби втрат внаслідок обстрілів серед особового складу Об’єднаних сил немає.
Щодо ситуації на ділянці розведення №2 в районі населеного пункту Золоте-4 Луганської області. Там відбувається технічне обстеження, розмінування доріг та узбіч, очищення місцевості, забрудненої вибухонебезпечними предметами (за графіком заходи триватимуть до 9 листопада).

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...