facebook

Українці вже забронювали на новорічні свята найкращі пропозиції у Карпатах і Одесі

Українці вже забронювали на новорічні свята найкращі пропозиції у Карпатах і Одесі

На новорічні й різдвяні свята більшість українських туристів планує поїхати до карпатського регіону і Одеси, причому кращі готелі у цих містах на Новий рік і Різдво вже заброньовані. Про це повідомив директор Центру розвитку туризму України Володимир Царук у коментарі кореспонденту УНН.

“Поїдуть на Львівщину, у Буковель, Славське, Трускавець. На Закарпатті це, безумовно, курорти гірськолижні й курорти з термальними джерелами, екскурсійні тури. Туди, мабуть, найбільша кількість туристів поїде. Безумовно, такі туристичні центри будуть, як Кам’янець-Подільський, Одеса, Чернівці. І це, певно, все по Україні”, – зазначив він.

За його словами, значна частина українських туристів під час свят надає перевагу активному відпочинку і обирає гірськолижні курорти. Також багато українців їде в екскурсійні тури на свята – зокрема, Церук відзначив популярні серед внутрішніх туристів міста Західної України Львів, Ужгород, Мукачеве.

За його інформацією, більшість номерів у найкращих готелях популярних туристичних місць уже заброньовані, тож наразі залишаються, в основному, або найбільш дорогі пропозиції, або житло у віддалених від центру куточках курортів чи гірськолижних підйомників.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Готелі вже майже всі заброньовані, починаючи з 27-28 грудня. Залишається не така велика кількість – або найбільш дорогі, або розташовані далеко від підйомників чи якихось локацій”, – зазначив директор центру.

При цьому він додав, що попри призначення додаткових потягів на новорічні свята задовольнити весь туристичний попит всередині країни залізниця не зможе.

“На деякі напрямки, безумовно, вистачить квитків, однак спонтанні поїздки не будуть забезпечені”, – додав експерт.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...