Що банани лікують краще, ніж таблетки: 7 цілющих властивостей бананів

Всі люблять банани — фрукт, який містить велику кількість корисних речовин. Як виявляється, користь бананів — не тільки смачний факт, але і лікувальний. Існують проблеми, які вони вирішують краще, ніж таблетки.

Банани легко знайти в будь-якому магазині, де продаються фрукти. На перший погляд – нічим не примітні фрукти, але вони володіють надзвичайними властивостями.

Банани – це фрукти, які повинні бути включені в дієту кожного. Вони насичені натуральними цукрами і великою кількістю клітковини, яка забезпечує наш організм енергією. Незважаючи на їх калорійність, було доведено, що банани допомагають впоратися з низкою проблем.

Однак більшість людей і не знає, що бананами можна замінити таблетки. Таблетки міцно увійшли в наше життя, але викиньте їх і замініть бананами.

Гіпертонія.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Безлічі людей, які страждають від гіпертонії, не вистачає калію. Солей ж, навпаки, в їх організмі міститься з надлишком. Калій пов’язує солі і видаляє їх з організму. Їжте насичені калієм банани і знижуйте свій тиск.

Зниження рівня стресу.

Банан вважається кращим «антистресовим» фруктом. Він містить необхідні вітаміни і мікроелементи, що впливають на обмін речовин, який також пов’язаний з рівнем стресу в організмі.

Поліпшення зору.

Банани містять вітамін А, який має велике значення для здоров’я очей. Нашому тілу потрібна певна кількість вітаміну А в день, щоб знизити ризик розвитку курячої сліпоти. Жінкам потрібно 700 мікрограмів щодня, а чоловікам – близько 900.

Запори і метеоризм.

Банани містять таку речовину, як пектин, який відповідає за видалення важких металів і інших токсинів з тіла. Банани – відмінний пробiотик, стимулюючий процес травлення. Вони також зменшують газоутворення і діють як м’яке проносне.

Допомога при ПМС.

Банани містять вітамін B6, який позитивно впливає на рівень цукру і дозволяє знизити негативні симптоми ПМС. Цей вітамін допомагає при здутті живота і зменшує дратівливі зміни настрою.

Депресія.

Банани містять триптофан, який збільшує вироблення гормону серотоніну. Хоча банани не допоможуть впоратися з серйозною тугою, з’їдаючи по два фрукта в день, ви позбудетеся від легкого смутку.

Втрата ваги.

Банани – дуже смачні солодкі фрукти і при цьому можуть бути легко включені в будь-яку дієту. У бананах міститься багато водорозтворючої клітковини. Коли волокна потрапляють в травний акт, вони вбирають воду і уповільнюють травлення, тому ви відчуваєте себе ситим довше.

Перед застосуванням будь-яких засобів народної медицини проконсультуйтеся з лікарем!

annashchesna

Recent Posts

Страшна трагедія шокувала усю країну: чоловік вистрелив у дитину та жінку, а після скоїв самогубство

На Житомирщині чоовік застрелив 7-річну дитину, дружину та себе у будинку на Житомирщині. Про це…

7 години ago

Українцям безкоштовно вставлятимуть зуби: на яких умовах

Подробиці Українці зможуть безкоштовно зробити протезування зубів Міністерстві охорони здоров'я спільно з Національною службою здоров'я…

7 години ago

Виплату пенсій зупинено: у ПФУ попередили – потім дадуть за всі місяці, але з умовою

Подробиці Українські пенсіонери із числа ВПО, які не пройшли ідентифікацію, отримають свої кошти, як тільки…

10 години ago

В Україні до єдиного реєстру військовозобов’язаних вноситимуть дані не лише чоловіків, а й жінок – адвокат

До Єдиного реєстру військовозобов'язаних вноситимуть дані не лише чоловіків, а й жінок від 17 до…

11 години ago

Обдеруть до нитки пів країни: нардепи погодили покарання та штрафи за порушення закону про мобілізацію

Правоохоронний комітет Верховної Ради розглянув пропозиції щодо внесення поправок до законопроекту, спрямованого на посилення покарань…

13 години ago

Альтернатива ТЦК та мобілізації: до Ради внесли новий законопроект

В Україні можуть узаконити приватні оборонні компанії Народні депутати України мають намір зробити легальними приватні…

15 години ago