facebook

“Допоміг інший чоловік”: Ірина Федишин розкрила головну таємницю подружнього життя. “Пам’ятаю кожну деталь” 8

Популярна українська співачка Ірина Федишин, яка нещодавно розповідала, чому вона проти святкування Хеловіну, наразі поділилася спогадами знайомства з чоловіком та його освідчення.

За словами Ірини, познайомились вони з Віталієм Човником в той час, коли майбутня зірка навчалася у Львові на економіста, писала музику для себе, їздила на провінційні фестивалі та співала на невеличких корпоративах, йдеться у програмі “ЖВЛ”.

“Концерт був у Бучачі. Я тоді виступала, а Віталій працював музичним редактором на одній радіостанції в Івано-Франківську. Йому дуже сподобався мій виступ, і він прийшов взяти пісні для того, щоб крутити їх на радіостанції. Потім він дуже довго мені надзвонював, і я думала, чого він мені телефонує. Він у Франківську, я у Львові, як то таке буде зустрічання?”, – поділилася спогадами співачка.

Але Віталій вже все собі вирішив. Щедрий на любов та ідеї, він уміло завойовував серце Ірини. Окрім жінки свого життя, молодий хлопець побачив в ній зірку великої сцени і взявся її розкручувати. Закоханий чоловік відбив Ірину в тодішнього продюсера і почав наполегливо ліпити з неї популярну артистку.

Через пів року побачень Віталій освідчився коханій в одній зі львівських кав’ярень. З того часу минуло 15 років, проте Федишин пам’ятає кожну деталь.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Значить, я сиділа тут, Віталій там. Ми просто вечеряли, і в один момент він покликав офіціанта, який приніс на підносі квіти і коробочку з обручкою”, – пригадала зірка.

Однак не лише Віталій круто змінив життя талановитої молодої білявки. Ірина узагалі перекреслила його вже майже вирішену долю. Виявляється, продюсер і чоловік української зірки до того, як її зустрів, навчався у духовній семінарії Івано-Франківська та готувався стати священником.

“Я хотів приймати рішення їхати далі навчатися у Рим, в Ватикан, але вирішив все ж таки залишитися з Іриною, і у світському житті бути кориснішим, ніж там”, – зізнався Віталій.

Зауважимо, незважаючи на шалений ритм та постійні гастролі Федишин встигла народити чоловікові двох синів – Юрчика та Олега.

“Коли я повертаюся додому, я повністю беру на себе обов’язки мами, дружини, сімейної господині. Готую діткам їсти, кожного ранку відвожу в садочок та в школу”, – зізналася артистка.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...