facebook

Українці у Франції перейшли всі межі, місцеві копи божеволіють: “Президенту набридло терпіти…”

За останній рік у Франції порушили купу кримінальних справ проти українців.

 

Голова французько-української асоціації “АРТ культура та креативність” Любов Боднарчук звернула увагу громадськості на гостру соціальну ситуацію, яка відбувається у Франції. За її словами, на батьківщину вина і гарного настрою приїжджає багато “тримісячних гастролерів” з України.

Бондарчук вважає, що такі гастролі псують імідж українців у Франції і держави в цілому. Про це пише Telegram-канал “Шептун”.

“Дійсно, за останній рік у Франції порушили купу кримінальних справ проти українців — за зв’язок з чеченськими злочинними угрупованнями, за незаконний трафік сигарет і навіть вбивства. Це інформація з достовірних джерел головного відділу кримінальної поліції у Франції. Вважають, що за безвізом можна себе поводити в Парижі, як в українському селі під клубом: сила є — розуму не треба. Думають, що їм можна порушувати закон: битися на вулицях і вирішувати проблеми, як в Україні. Рєшалово, воно скрізь рєшалово. Президенту Франції набридло все це терпіти. Раніше такого не було. Я не проти нелегалів, я проти заворушень. Таке враження, що лихі 90-е скоро проявлять себе в Парижі у вигляді українців за безвізом”, – говорить Бондарчук.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...