facebook

“Не будь лохом!”: Савченко гнівно звернулася до Зеленського

Народна депутатка України VIII скликання Надія Савченко звернулася до президента Володимира Зеленського з досить різким зверненням.

Вона опублікувала його на своїй сторінці у Facebook після анонсу глави держави про старт земельної реформи та ухвалення закону про референдуми.

Савченко запропонувала Зеленському скористатися її програмою і по черзі реалізувати три ключових ініціативи, перша з яких – перепис населення України.

За її словами, щоб знати, скільки нас, українців, може реально взяти участь у референдумі й не дати сфальсифікувати результати референдуму! Для цього – рік часу на перепис і роз’яснення питань, які будуть винесені на загальнонаціональний референдум.

Другим кроком, на її думку, має стати проведення загальнонаціонального референдуму про дозвіл множинного громадянства в Україні. А третій етап – загальнонаціональний референдум в Україні щодо створення банку або ринку землі, а також узгодження його умов.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Савченко заявила, якщо буде ухвалений злочинний закон про найгірші умови ринку землі для українців і хороші умови для іноземців в першому читанні, то до другого читання його ніхто не виправить.

За її словами,“нам українцям, свою українську землю у “хазарського каганату” і “ординського ярма” доведеться відвойовувати кров’ю”.

“Не переплутай і не дай себе обдурити! Обдурять тебе як преЗЕдента України – обдурять українців і Україну!!! Не будь лохом!!!” – жорстко висловилася скандальна Савченко.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...