facebook

Пенсіонери до кінця не можуть поврити в цю новину: Зеленський зробив їм сюрприз

Згідно з новим бюджетом, представленому міністром фінансів Маркаровой, в Україні з 1 грудня перерахують пенсії. Варто зазначити, що даний бюджет ще не прийнятий депутатами, тому як до нього виникло чимало нарікань у експертів. Однак, якщо бюджет від Маркаровой буде прийнятий, то пенсіонерам не варто очікувати на добрі новини. Кому скільки світить пенсії в цьому випадку, повідомляє Bussines.ua.

Згідно з проектом бюджету, який приготувала міністр фінансів Маркарова, на території України з 1 грудня поточного року будуть перераховані пенсії. Зокрема, пенсійні виплати будуть підвищені на 740 гривень для тих, хто зараз отримує максимальну пенсію. А ті, хто отримує мінімалку – лише на 74 гривні.

Новий проект бюджету від міністра фінансів з минулої влади має на увазі, що таке підвищення пенсії пройде 1 березня 2020 року.

До весни 2020 року, Пенсійний Фонд України повинен зібрати дані по інфляції, середню заробітну плату і перерахувати пенсії в черговий раз.

Очікується, що наступного разу накидки до пенсії буде розрахована індивідуально для кожного українця. Бюджет від Маркаровой передбачає, що буде підвищення на певний відсоток. Однак конкретних цифр не озвучує.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Економічні експерти відзначають, що якщо бюджет буде прийнятий в редакції від міністра фінансів, то пенсіонерів України чекає цілий ряд неприємних сюрпризів. Залишається сподіватися, що депутати не дозволять вирішувати Маркаровой: кому скільки світить пенсії. Тому як в даному проекті бюджету інтереси українців враховані в останню чергу.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...