facebook

Удар в спину! Парубій і Тимошенко шокували всю країну: йдуть на майдан. Зеленський їм не пробачить

Президент України Володимир Зеленський заявив, що чекає «великого» обміну утримуваними особами між Україною і Росією в форматі «всіх на всіх».

Як зазначив Зеленський, йому б хотілося, щоб всі українські політв’язні «зустрічали Новий рік вдома».

«Моряків, політичних полонених ми повернули, але не всіх. Для мене це важливе гуманітарне, дуже особисте питання. Я справді хочу великого звільнення, яке має назву «обмін всіх на всіх». Мене цікавлять всі наші, щоб вони були вдома», – сказав Володимир Зеленський за підсумками переговорів із прем’єр-міністром Швеції Стефаном Левеном у Києві.

Також, президент Володимир Зеленський заявив, що має намір порушити питання про вибори на Донбасі на саміті «нормандської четвірки» 9 грудня о Парижі.

«Я впевнений, що ми будемо піднімати питання про можливість проведення місцевих виборів», — сказав український лідер. Зеленський також підкреслив, що вибори в самопроголошених ЛНР і ДНР повинні проходити «за законодавством України».

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

«Для нас це найважливіше», — зазначив президент.

Окрім того, Президент Володимир Зеленський планує під час саміту «нормандської четвірки» в Парижі 9 грудня добитися серйозних результатів щодо повного виведення військ та озброєння з територій ОРДЛО.

«Я впевнений, що ми зможемо, якщо обидві сторони захочуть припинення війни, скажімо так, якщо всі сторони захочуть припинення війни, як цього хочемо саме ми, то ми можемо добитися серйозних результатів з приводу повного виведення всіх військ, незаконного озброєння. Це дуже важливе питання, я хотів би розуміти хоча б рамку всіх цих термінів», – наголосив президент.

Проте вочевидь, не всі прагнуть миру та обміну! Фракції “Європейська Солідарність”, “Голос” та “Батьківщина” закликали українців вийти на акцію проти капітуляції 8 грудня на Майдані.

Відповідне звернення на сторінці в мережі Facebook оприлюднив народний депутат України Андрій Парубій. Варто зазначити, що у коментарях під дописом, українці не задоволені словами Парубія і зазначають, що замість того щоб допомагати президенту, вони своїми заявами розривають країну на частини. Ось що сказав Парубій.

“Закликаємо усіх українців, усі державницькі політичні сили, громадські організації 8 грудня о 13:00 вийти на Майдан Незалежності щоб продемонструвати нашу єдність та рішучість у боротьбі за Україну”, – написав нардеп.

Він зауважив, що напередодні Нормандської зустрічі необхідно нагадати владі про “червоні лінії” – вимоги українського народу, які ніхто не має права ігнорувати.

Заяву підписали голови партії “Європейська солідарність” Петро Порошенко, партії “Голос” Святослав Вакарчук та Всеукраїнського об‘єднання “Батьківщина” Юлія Тимошенко, яка нещодавно відкрито заявила, що переходить в опозицію до президента, хоча перед цим підтримувала його кроки стосовно досягенню миру на Сході країни. Що ж виходить, що українській опозиції мир не потрібен, навіть якщо він на українських умовах?!

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...