facebook

Невідомий посеред білого дня розстріляв дворового пса: мешканці шоковані (ВІДЕО)

Мешканці міста Городок на Львівщині розшукують кривдника, який серед білого дня ростріляв дворового пса. Собака на прізвисько Лесик жив у дворі багатоквартирного будинку.

Жителі, які про нього піклувалися, одного дня знайшли у калюжі крові, йдеться у сюжеті ТСН.

У хребті тварини, найімовірніше, від вогнепалу застрягли дві кулі. Одна з них розтрощила хребець.

“Утворився тиск на спинний мозок. Унаслідок цього тварина не піднімається на задні кінцівки, відстуня больова чутливість. БулЛесика з райцентру до Львова у клініку привіз місцевий мешканець Руслан. Інша жителька Аня розказала, що пса підстрелили близько 10 години ранку. За її словами, торік у дворі також підстрелили собаку.

Лесик був улюбленицем чи не усієї вулиці, жив у дворі між багатокрартирними будинками.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Він ніколи нікого не чіпляв, не кусав. Я не знаю, за що можна застрелити таку безневинну собаку. Він не стріляв в голову, щоб застрелити, а щоб порозважатися”, – переконана місцева жителька Галина Завалій.о провендене оперативне втручення, кулі вийняли”, – каже асистент ветеренарної клініки Ярослава Луценко.

Мешканці міста Городок на Львівщині розшукують кривдника, який серед білого дня розстріляв дворового пса. Лесик жив у дворі багатоквартирного будинку. Жителі про нього піклувалися. А одного дня знайшли у калюжі крові. Хто стрілець і чи виживе Лесик після випущених у нього двох куль – у сюжеті.

Місцеві жителі показують на два сусідні будинки. Вони припускають, що стрілець живе саме там. Навіть знають кількох чоловіків, які мають зброю. Люди збирають підписи і йдуть до поліції писати колективну заяву. Заяву прийняли і пообіцяли знайти кривдника.

“Це жорстоке поводження з твариною, яке призвело до каліцтва чи загибелі. Буде проведено ряд слідчих дій з метою встановлення осіб, які це вчинили”, – каже заступник керівника Городоцького відділення поліції Тарас Панькевич.

“Це жорстоке поводження з твариною, яке призвело до каліцтва чи загибелі. Буде проведено ряд слідчих дій з метою встановлення осіб, які це вчинили”, – каже заступник керівника Городоцького відділення поліції Тарас Панькевич.

Якщо стрілка знайдуть і доведуть, що він скалічив пса, то його можуть ув’язнити на пів року. За словами лікарів, найвірогідніше, тварина матиме параліч задніх кінцівок.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...