facebook

Під Офіс Зеленського зносять домашні капці, тисячі киян на межі нервового зриву: “Добудуй!”

Містяни просять президента вплинути на “Укрбуд”.

У четвер, 5 грудня, під Офісом Президента Володимира Зеленського неспокійно – тут зібралися понад 13 тисяч інвесторів “Укрбуд”, які ризикують залишитися без квартир, оскільки корпорація вирішила призупинити будівництво 26 житлових комплексів у Києві.

Про це  повідомляє телеграм-канал Kyiv LIVE.

Люди мітингують з гаслом: “Добудуйте!” Протестувальники також принесли під Офіс президента сотні пар домашніх капців як символ домашнього затишку, якого не отримали.

Журналісти нагадують, що НАБУ наразі розслідує справу проти колишнього співвласника “Укрбуду” Максима Микитася. Йому інкримінують махінації з квартирами Міноборони. Про долю своїх інвесторів він говорити не хоче. Каже, що не має ніякого відношення до “УкрБуду”.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

У “Укрбуду” у свою чергу немає грошей на рахунках для добудови.

На сьогодні недобудованими залишаються понад 13 тисяч квартир, будівництво фактично заморожено, кажуть експерти.

Серед найбільш проблемних об’єктів – житловий комплекс “Харківський”, який вже другий рік перебуває в замороженому стані. Один будинок стоїть без тепла, ще 2 – взагалі недобудовані. Житловий комплекс введено в експлуатацію лише на третину. Через це під’єднати його до теплових мереж практично нереально. Будівництво зупинилося ще влітку.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...