facebook

Дістали другий труп: Нові подробиці пожежі в Одеському коледжі. “Знайшли під уламками…”

З Одеського коледжу, який згорів 4 грудня, дістали другий труп.

Як повідомила пресслужба ГУ НП Одеської області, це тіло дорослої жінки.

“Тіло дорослої жінки без ознак життя правоохоронці знайшли під уламками конструкцій будівлі. Зараз поліцейські встановлюють її особистість”, – сказано в повідомленні.

Нагадаємо, пожежа розгорілася вдень 4 грудня. Вогонь охопив майже всі поверхи. У результаті НП за неофіційними даними загинули від 10 до 15 осіб. Свідок трагедії Федір розповів, як рятувалися діти.

“Я бачив жінку тут, вона кричала, що їй зателефонувала донька і сказала, що задихається в диму, вмирає”, – розповів він, додавши, що про її подальшу долю нічого не відомо.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Непрямою причиною пожежі могло стати те, що в будівлі не було опалення. Ймовірно хтось використовував електричні обігрівачі, що і привело до проблем з проводкою. А на думку Одеської ОДА, причиною пожежі став несправний подовжувач.

Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом пожежі. Винним загрожує від 3 до 8 років позбавлення волі.

Єдиною впізнаваною жертвою залишається 17-річна студентка, яку вже дізналися батьки. У соцмережах повідомили, що це Ксюша Бабенко.

Одесити масово здавали свою кров для постраждалих, через що в міському центрі переливання крові утворилася гігантська черга.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...