facebook

Пожежа в Одесі: двоє загиблих, 32 постраждалих, 13 зниклих

Пожежа в Одеському коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу на Троїцькій, 25 розпочалася 4 грудня близько 10.00. Займання сталося на третьому поверсі шестиповерхового будинку.

 

Зараз відомо про 32 постраждалих, семеро після надання медичної допомоги покинули медичні установи. Пошук 13 людей триває.

Внаслідок пожежі загинула 17-річна студентка. 5 грудня увечері фахівцям вдалося знайти тіло жінки.

Заступник міського голови Світлана Бедрега заявила, що всі постраждалі повністю забезпечені медикаментами і знаходяться в лікарнях.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

– У лікарні № 3 було четверо постраждалих дітей, їх уже виписали на амбулаторне лікування. Вони будуть знаходитися на лікарняному, – повідомила Бедрега.

Всім постраждалим буде виділена матеріальна допомога. А тим, у кого загинули рідні, нададуть допомогу в організації ритуальних послуг.

За словами головного лікаря міської лікарні №1 Євгенія Григор’єва, на сьогодні в лікарні залишається шість пацієнтів – п’ять співробітників ДСНС і бібліотекар коледжу.

– Зараз в реанімації, у вкрай важкому стані з черепно-мозковою травмою, Сергій Шахотін. Я можу навіть сказати, що його стан критичний і стабільно важкий. Він впав з висоти, коли рятував дівчину. Вона, на жаль, загинула в перші хвилини прибуття до нас.

У другого представника ДСНС травма кісток таза. Стан його відносно задовільний і сьогодні ми переводимо його для реабілітаційної терапії в інший лікувальний заклад. Ще двох готуємо на виписку на амбулаторне лікування, – розповів Григор’єв.

На даний момент арку майже очистили. У прес-службі ДСНС повідомили, що розбір завалів і пошук людей проходить на першому, другому і третьому поверхах.

Однак пошукові роботи ускладнюються загрозою обвалу несучих конструкцій.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...