facebook

Мати забула на морозі 6-місячну доньку

У місті Гола Пристань на Херсонщині по вул.Ларіонова увагу небайдужих перехожих привернув дитячий візочок, у якому плакала дівчинка віком приблизно 6 місяців.

У місті Гола Пристань на Херсонщині по вул.Ларіонова увагу небайдужих перехожих привернув дитячий візочок, у якому плакала дівчинка віком приблизно 6 місяців.

Люди спочатку чекали, що до візочка підійде матір. Коли ж ніхто так і не з’явився, перехожі зателефонували в поліцію, повідомили у відділі комунікації ГУНП області.

У Голій Пристані на Херсонщині мати покинула на морозі у візочку 6-місячну доньку

“Дитину негайно відвезли у лікарню, де її оглянули. Крім незначного переохолодження, з дівчинкою було все добре”, – розповів начальник відділу ювенальної превенції поліції Херсонщини Ярослав Шанько.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Дівчинку ніхто не шукав. Її впізнала одна з лікарок та надала поліцейським дані матері. Жінку знайшли геть п’яною. Вона розповіла, що вийшла погуляти з дитиною, зустріла знайомого, побилася та посварилася з ним. Візочок із дитиною у цей час стояв біля будинку, вона після сварки про доньку забула та пішла по своїх справах.

Дівчинку знайшли перехожі і викликали поліцейських. Ті доправили до лікарні дитину. Матір згодом розшукали – вона була геть п’яна

Матері дитини – 34 роки. Вона перебуває на обліку як неблагополучна. Має ще двох дітей: 11 та 12 років, але їх виховує рідний батько. Тепер жінку можуть позбавити батьківських прав й на молодшу дитину.

“Після проведення перевірок буде вирішуватися питання про позбавлення її батьківських прав на доньку”, – додав Ярослав Шанько.

Врятована дівчинка поки залишатиметься у лікарні.

У Харкові 22-річна жінка залишила 6-місячну доньку у візочку на вулиці. Сама пішла розважатися. П’яну та побиту жінку знайшли патрульні на вул. Соколова та відправили “швидкою” до лікарні. Її дитину за кілька годин на просп. Олександрівському побачила перехожа.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...