facebook

“Спи спокійно, синочок”: впізнали ще одного студента, який загинув під час пожежі в Одесі. фото

В Одесі впізнали тіло 16-річного студента Кирила Трофимчука, який загинув при пожежі в Одесі на вулиці Троїцької.

Про це в Facebook пише мама загиблого підлітка. Згодом також стало відомо, що число жертв офіційно досягло 10 осіб.

Мама студента, Олена, розповіла: хлопець був в аудиторії навпроти кімнати, де і почалася пожежа. Нібито замкнуло подовжувач, а двері були закриті.

“Син мені повідомив, що о 10:05 він зайшов на заняття, а вже о 10:19 він зателефонував і сказав, що вони задихаються. Спочатку він пробував лежати на підлозі, але це не допомогло. Діти стали говорити, що потрібно кудись то йти, він запанікував, став плакати і дзвонити мені. я чула, як інші діти теж задихалися і кричали в телефони “Мамочка, я люблю тебе!” – розповідає Олена Трофимчук.

“Він запанікував, став плакати і дзвонити мені. Я чула, як інші діти теж задихалися і кричали в телефони “Мамочка, я люблю тебе!” – розповідає Олена Трофимчук.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Мама сказала Кирилу, щоб вони відкривали вікна, висовувалися на вулицю і дихали, або розбивали вікна і стрибали з 3 поверху. “Але він мені сказав, що їм не дозволили бити вікна. Чому не дозволили, я не розумію!” – каже мама Кирила.

Якщо інформація підтвердиться, це буде вже друга трагедія в родині. Півтора року тому через хворобу не стало старшого сина – Іллі, йому було, як і Кирилу, 16 років.

Варто зазначити, що офіційного повідомлення поліції щодо впізнання двох тіл, виявлених 7 грудня о завалах будівлі коледжу, поки немає.

За інформацією Національної поліції, доля 10 осіб залишається невідомою. Всього з початку розбирання завалу вивезено 752 куб.м будівельних конструкцій.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...