facebook

Меркель: «Порошенко навмисно знищував Україну за гроші. Ми знаємо де він ховає скарби »

Ангела Меркель в розмові з Володимиром Зеленським порадила йому закінчувати з Порошенком, поки він повністю не знищив власну країну.

Про це повідомляє видання Час з посиланням на іноземні ЗМІ.

За словами Меркель, Порошенко страшний негідник і брехун. Саме він підписав у 2015 році капітуляцію України і поставив підпис під абсолютно абсурдними Мінській угоді.

Меркель заявила Зеленському, що виконати Мінські угоди неможливо і вона тоді говорила Порошенко, що він підписує смертний вирок своїй країні. Підпилий Порошенка поставив підпис не дивлячись ні на що. Він отримав за це гроші і гарантії від Путіна.

Пані фрао Меркель запевнила Президента України Володимира Зеленського, що Порошенко терміново потрібно заарештувати. Німеччина знає де заховані скарби олігарха.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Буквально через кілька годин після прильоту Президента України до Києва, проти Порошенка було порушено справу за статтею «державна зрада».

Госбюро розслідувань розбирається в державній зраді колишнім президентом України Петром Порошенко під час підписання Мінських угод у 2015 році.

Тоді він перейшов ті самі «червоні лінії», які перед самітом в Парижі окреслив для Зеленського.

Тим часом, всередині фракції «Слуга народу» обговорювали, чи знімати з Порошенком недоторканність. Абсолютна більшість депутатів за зняття недоторканності. У найближчі дні Порошенко може виявитися в карцері. Обов’язково поділіться зі своїми друзями в соціальних мережах. Наша країна зобов’язана знати всю правду!

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...