facebook

На Новий рік погода різко зміниться: синоптик розповіла про шокуючий прогноз погоди

В Україні буде погіршення погоди.

В Україні на Новий рік очікується погіршення погоди.

Про це повідомила синоптик Наталка Діденко.

Так, новорічна ніч у Києві буде холодною, -2 -4 градуси. Опади не прогнозуються, але можливо, буде ожеледиця.

“Основні опади передбачаються в найближчі дні – неділя, понеділок, вівторок – дощі. Сніжок потім можливий, але невеликий, 29 грудня”, – повідомила вона.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Народні синоптики прогнозують снігопади в кінці грудня і обіцяють, що в новорічну ніч буде морозно, а сніг не розтане.

“У грудні буде два періоди хороших снігопадів, з 22 по 24, і з 27 по 29 грудня. Сніг не розтане до Нового року, а перед святом вночі стовпчики термометрів показуватимуть 4-6 градусів морозу, не більше”, – розповів Леонід Горбань.

Інформери погоди показують, що напередодні Нового року в Україну прийде сильне похолодання і останні дні 2019 року будуть морозними.

На півночі країни нічна температура повітря опуститься до -8 -9 градусів, вдень від -6 30 грудня, до +1 градуса 1 і 2 січня. Також очікується мокрий сніг 1 січня.

У східних областях нічна температура 30 і 31 грудня опуститься до -10 -13 градусів, але 1 січня знову підніметься до 0 градусів. У перші дні нового року там пройде сніг, а також мокрий сніг з дощем.

На заході температура до -13 градусів впаде 29 грудня, але вже у новорічну ніч синоптики прогнозують -2 -3 градуси. Невеликий сніг варто очікувати не раніше 1-2 січня.

На півдні похолодає 30 грудня до -4 -7 градусів, але вже 1 січня знову потеплішає до +4 градусів. Снігу на новорічні свята жителям південних областей не обіцяють.

У Києві сильний сніг пройде 29 грудня, а температура повітря опуститься до -6 -9 градусів. 31 грудня буде хмарно, нічні морози зміняться потеплінням, очікується мокрий сніг. 1 січня 0 -1 градус, сніг з дощем.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...