facebook

Довели до сліз: у пологовому будинку Франківська вагітній жінці відмовили у користуванні вбиральнею

20 грудня, франківчанка Юлія Косач  опублікувала на своїй сторінці у Фейсбуці пост, у якому поскаржилася на некомпетентність лікарів франківського пологового будинку.

За її словами, у п’ятницю 20 грудня, коли вагітна жінка, чекаючи у черзі на здачу аналізів, попросилася до вбиральні, – їй відмовили.

Так, працівники лікарні спочатку довели вагітну жінку до сліз, перш ніж дали ключі від вбиральні.

Ось, що написала Юлія Косач про цю ситуацію:

“Я на 40-му тижні вагітності, живіт величезний, ніг не видно. Прийшла здавати аналіз крові в МКПЦ (з боку Чорновола).

Як і всі відвідувачі жінки, вагітні та інші хотіла сходити в туалет. На приймальному відділенні мені відмовили, адже туалет тільки для пацієнтів приймального покою, в адміністрації зачинено на ремонт, ще дві вбиральні на першому поверсі теж зачинено на ремонт.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

При просьбі, з сльозами на очах, надати ключі в свій адрес чуєш тільки одне “на ремонті”, або ж “Тільки для працівників”. В стаціонар теж не пускають.

Майте совість люди добрі!!!! При поступлені сплачуєш благодійні внески, при зборі аналізів теж благодійні, все з собою мати треба (вата, спирт, рукавички і т.д.) Та зробіть вже платний той туалет, хотя б один!!!! Це просто знущання над пацієнтами, а особливо вагітними жінками! Це стосується не тільки міського перенатального а і обласного теж. Ще з такими сльозами мені ніде не доводилося випрошувати ключ від вбиральні!!!! Просто ужас!!”.

Директор комунального некомерційного підприємства «Івано-Франківський міський клінічний перинатальний центр» Сергій Стефанко розповів “Галицькому кореспонденту”, що тоді виникло непорозуміння.

Коли працівницю пологового будинку запитали, чому вона не дала ключі, то та не знала, що відповісти. З нею провели бесіду, жінка вибачилася перед потерпілою.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...