facebook

Порошенко на новорічні канікули полетів віддихати у найдорожчу країну світу: поки у країні війна

Допит екс- президента Петра Порошенка у справі про  держзраду під час підписання Мінських угод,який повинен був відбутися сьогодні,2 січня,перенесли на 24 січня.

Про це повідомило джерело “Страни” в Державному бюро розслідувань (ДБР).

У повістці для колишнього президента, яка виявилася в нашому розпорядженні, коротко описана фабула злочину, в якому підозрюється Порошенко: “п’ятий президент України Порошенко Петро Олексійович 11-12 лютого 2015 року в ході підготовки проведення переговорів за змістом документа під назвою” Комплекс заходів, спрямованих на виконання Мінських угод “здійснив державну зраду, тобто діяння, умисно вчинені громадянином України на шкоду суверенності, територіальної цілісності, обороноздатності, державної, і формаційної і економічної безпеки України, з ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст.111 КК України“.

При цьому сам Порошенко, ще 30 грудня полетів з сім’єю рейсовим літаком в Катар.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Про це “Страні” стало відомо від джерел в оточенні Порошенка.

Катар – держава на Близькому Сході і популярний пересадочний пункт для подорожей островами Індійського океану і по південно-східній Азії. Так що, ймовірно, в подорожі п’ятого президента і його сім’ї це не останній пункт.

Зазначимо, що президент України Володимир Зеленський новорічні канікули проводить не на заморських курортах, а в українських Карпатах. Українці активно публікують фото з президентом, який катається на лижах як проста людина.

А ось Порошенко, імовірно, ще не доріс до простого відпочинку у компанії українців і йому зручніше бути подалі від його відданих прихильників.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...