facebook

Кривава ДТП: П’яний водій на смерть збив юного мотоцикліста. Їхав з другом

Ця дорожьо – транспортна пригода сталася в селі Глинне Рівненської області о 15:00 у четвер, 2 січня. Нагадаємо, увечері 31 грудня в Рівному п’яний водій збив жінку з дитячим візком і втік.

– У селі Глинне зіткнулися мотоцикл «Bird» і автомобіль «Opel Astra», – повідомляє ГУ Національної поліції Рівненської області. – В результаті отриманих травм на місці загинув 22-річний мотоцикліст, а його 28-річний пасажир помер в кареті швидкої допомоги. Обидва були місцевими жителями. 49-річний водій іномарки – теж житель даного села – не постраждав. Згідно з результатами обстеження, він знаходився в стані алкогольного сп’яніння – 1.96 проміле.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження, правоохоронці встановлюють всі обставини ДТП, проводяться експертизи, ведеться слідство.

Раніше повідомлялося про те, що під Києвом юнак без водійських прав в новорічну ніч влаштував п’яну смертельну ДТП, а також про страшну автокатастрофу під Полтавою, в якій загинули двоє людей, ще четверо отримали травми різного ступеня тяжкості.

Тим часом в новорічну ніч п’яний водій залишив без світла райцентр в Миколаївській області.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...