facebook

На Дніпропетровщині сталася смертельна ДТП за участі двох легковиків та автобуса

На Дніпропетровщині сталася смертельна ДТП за участі двох легковиків та автобуса

На Дніпропетровщині відбулося зіткнення двох легковиків, після чого один з них зіткнувся з автобусом. Внаслідок ДТП загинула одна людина, ще 12 отримали поранення. Про це повідомляє УНН із посиланням на ГУНП області.

Повідомляється, що ДТП сталася 8 січня близько 7-ї ранку в районі газостанції міста Нікополь за участі автобусу “Ікарус” та автомобілів Daewoo Nexia та Chevrolet Aveo.

“Як попередньо встановлено, спочатку відбулось зіткнення двох легкових автомобілів, після чого автомобіль Chevrolet зіткнувся з автобусом. Під час ДТП в автобусі перебувало приблизно 30 пасажирів. В результаті автомобільної аварії загинув пасажир автомобіля Daewoo Nexia. Також до лікарні доставлено водія та 9 пасажирів автобусу, водія автомобіля Chevrolet та автомобіля Daewoo”, – йдеться у повідомленні.

Вказано, що за даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...