facebook

У Запоріжжі ображена дружина вдягла чоловікові гайку на статевий орган: ексклюзивні деталі НП( фото +18)

У Запоріжжі чоловік потрапив до лікарні з гайкою на статевому члені – щоби врятувати дітородний орган, медикам довелося викликати рятувальників. Накрутила ж її туди, за словами місцевих ЗМІ, його дружина.

Зі своєю проблемою чоловік надійшов до Міської клінічної лікарні №5. Через гайку його статевий член опух і зняти деталь самостійно не вдавалося. За словами Нехорошева, чоловіка вже приготували до операції, збираючись хірургічним шляхом зняти опухлість. Однак потім все ж таки згадали про рятувальників із “Кобри” і викликали їх.

“Його доправили в лікарню, вже верхня частина була опухла, збиралися хірургічним шляхом щось зменшувати, щоб зняти цю гайку. Вже там виголили, готували до операції. Ну, вчасно згадали про “Кобру”, що вона там цим займається. Ну ми часто цим займаємося – то персні, то наручники, то ще щось. Викликали нас з приводу “зможемо-не зможемо”. Змогли. Досвід із перснями є, тут в принципі та сама ситуація”, – сказав Нехорошев.

Також заступник начальника “Кобри” розповів OBOZREVATEL як саме відбувався процес зняття гайки – за його словами, точно так само, як знімають перстень, що застряг на пальці.

“Під розпилювану поверхню, між нею і тілом, підкладається металевий предмет – щуп або від ножівки по металу полотно. І зверху починаємо різати. Перепиляли з одного боку, перевернули, перепиляли з іншого боку, дві частини розняли і все. Людині врятували п*сюн, взагалі-то, дітородний орган”, – поділився рятувальник.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...