facebook

Людей виносили на руках! Страшна трагедія підняла на ноги Київ. Такого Україна ще не бачила

Потоп у київському ТРЦ Ocean Plaza стався через прорив тепломережі на вулиці Антоновича, 174.

Як ідеться в заяві пресслужби головного управління ДСНС у Києві, в НП постраждало 10 осіб, 7 з яких госпіталізовано.

“Внаслідок цього, у створений отвір частково потрапило маршрутне таксі. Отримавши інформацію про подію, о 20:38 на місце виїхав черговий підрозділ 27ї державної пожежно-рятувальної частини. Рятувальники евакуювали з маршрутного таксі 4 пасажирів, а також 3х громадян із поруч стоячого тролейбусу, що опинився в паровій завісі”, – йдеться у повідомленні.

“Гаряча вода з тепломережі потрапила також у магазин Ашан та перший поверх ТРЦ “Ocean Plaza”. Людей евакуювали. Рятувальники особисто винесли на руках із приміщення 6 осіб”, – розповіли в ДСНС.

Заступник голови Київської міськдержадміністрації Петро Пантелєєв відзначив, що жителі району не залишаться без теплопостачання. Магістраль буде підключена до іншого джерела.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Він наголосив, що “аварійною магістраль не вважалась, усі перевірки перед цим вона проходила”. Причиною НП він назвав гідравлічні випробування.

Киянка, яка стала очевидицею моторошного потопу в торгово-розважальному центрі Ocean Plaza, розповіла про побачене. За її словами, люди кричали від болю через опіки, а вода зносила все на своєму шляху.

Жінка також зазначила, що багато відвідувачів сприймали це як “безкоштовний атракціон” і не думали про можливу небезпеку.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...