facebook

Вчені визначили «сексуальні» дні жінок

Автори дослідження відзначають, що на лібідо, як чоловіків, так і жінок можуть впливати багато факторів, включаючи стрес і хвороби.

Американські вчені з Віргінського університету визначили дні місяця, в які спостерігався пік сексуального бажання у жінок.

cholovik-i-zhinka

Дослідники намагалися визначити зв’язок між менструальним циклом жінки і її лібідо, в результаті чого спостерігали за гормональними змінами понад 100 жінок у віці від 23 до 44 років протягом місяця. Кожна учасниця експерименту також повідомляла про рівень інтересу до сексу і рівні сексуальної задоволеності протягом усього експерименту.

Результати дослідження показали, що у жінок спостерігався сплеск інтересу до сексу і збільшення потягу в середині циклу, ближче до овуляції, яка відбувається за 10-16 днів до настання наступної менструації.

Автори дослідження відзначають, що на лібідо, як чоловіків, так і жінок можуть впливати багато факторів, включаючи стрес і хвороби. Однак, як показує це і попередні дослідження на тему підвищення жіночого лібідо в певні дні місяця, в період овуляції жінки все ж дійсно більш схильні до сексу.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...