facebook

Важка втрата! З’явилося фото вбитого на Донбасі воїна ЗСУ.

У мережі показали загиблого на Донбасі 29-річного воїна 72-ї окремої механізованої бригади імені Чорних Запорожців, старшого солдата Ігоря Хімічука.

У мережі показали загиблого на Донбасі 29-річного воїна 72-ю окремої механізованої бригади імені Чорних Запорожців, старшого солдата Ігоря Хімічука.

Фото і слова співчуття з’явилися на сторінці підрозділу Збройних сил у Facebook (щоб подивитися, доскрольте новину до кінця).

“Командування та особовий склад бригади Чорних Запорожців висловлює щирі співчуття рідним і близьким воїна Ігоря. Велика і важка втрата для родини нашого побратима, рідних, друзів і кожного з нас”, – написали під знімком.

У мережі також уточнили: Хімічук був убитий о 14:03 16 січня біля Новозванівки Луганської області. У нього поцілив ворожий снайпер із напряму окупованого селища Калинове. Родом військовий був із м. Чуднів на Житомирщині.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Висловив свої співчуття у Telegram-каналі і лідер Національного корпусу Андрій Білецький, показавши фото ще 4 загиблих у січні воїнів ЗСУ: Сергія Дичека, Сергія Рацуна, Миколи Довженка і Олексія Кучкина.

Як повідомляв OBOZREVATEL:

Терористи “Л/ДНР” 16 січня 12 разів обстріляли українські позиції.

Загинув один боєць ЗСУ. Ним виявився водій відділення забезпечення Чуднівського РВК Житомирської області, допущений до виконання службових обов’язків у 72-ту окрему механізовану бригаду імені Чорних Запорожців, старший солдат Ігор Хімічук.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...