facebook

Полякова у США довела фанатів до сліз словами про Україну(фото)

Після завершення туру Полякова відправиться у відпустку.

Стало відомо, що в рамках своїх перших гастролей “Королева Ночі” Сполученими Штатами Америки та Канаді, які стартували на Різдво, популярна українська співачка і Суперблондинка Оля Полякова дала аншлагові концерти в Майамі, Нью-Йорку, Торонто та Чикаго. Виступ в останньому, який відбувся в North Shore Center For the Performing Arts, став емоційним. Всесвітньо відома артистка вразила українську діаспору висловлюванням про Україну, викликавши сльози на очах у публіки.

“Боже, яке це велике щастя перелетіти через пів землі і побачити всіх вас. І почути ваші голоси, побачити ваші очі, як ви знаєте і співаєте мої пісні. Я навіть поняття не мала скільки тут є моїх прихильників. Я дуже щаслива, що сьогодні з вами тут зустрілася. Я хотіла вам побажати багато щастя, грошей, багато здоров’я… щоб ми, українці, хотіли жити в своїй країні, щоб в нас там було так добре і нам нікуди не хотілось їхати. А найголовніше, щоб в нашій країні якомога швидше був мир. Дуже вам дякую”, – завершила свій емоційний виступ співачка.

Слід зазначити, що після завершення туру по містах Америки і Канади Оля Полякова разом з продюсером Михайлом Ясинським та сім’ями відправляться у відпустку в Мексику.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...