facebook

“Вони йдуть в небо!” В Україну повернулися янголи літака МАУ: онлайн-трансляція(фото)

У результаті катастрофи літака Boeing 737 авіакомпанії “Міжнародні авіалінії” (МАУ) загинули 11 українців – 9 членів екіпажу і 2 пасажири.

19 січня їхній політ остаточно закінчиться. Тіла загиблих українців доставили в аеропорт “Бориспіль”. Там пройде церемонія прощання.

11:15 – Борт із тілами загиблих приземлився в “Борисполі”. Літак траурним маршем зустрів оркестр.

11:09 – У МАУ повідомили, що доступ відкритий для всіх. Збір біля входу в термінал – о 12:00. Прощання пройде з 13:00 до 19:00.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

10:34 – Також повертаються до Києва 10 українських фахівців, які проводили роботи на місці катастрофи і верифікували повернення загиблих.

Після трагедії фото загиблих українців показали у мережі. Рідні, друзі, колеги поділилися своїми спогадами про екіпаж, який назавжди “іде в небо”.

Зокрема у катастрофі загинули троє пілотів: Наумкін Олексій Євгенович, Гапоненко Володимир Іванович, Хоменко Сергій Анатолійович. А також шестеро бортпровідників: Стадник Катерина Олегівна, Матков Ігор Валерійович, Микитюк Марія Михайлівна, Лихно Денис Михайлович, Овчарук Валерія Євгенівна, Сологуб Юлія Миколаївна.

Також на борту були і дві українки-пасажирки – Ольга Коб’юк і Олена Малахова.

Так, Ольга Коб’юк прилітала до Ірану відвідати онука.

Олена Малахова була директоркою фірми Скайавіатранс. Ймовірно, вона в Ірані перебувала у справах. Минулого року в аеропорту Лівії за допомогою дронів розбомбили український літак ІЛ-76, що належить її компанії. Літак перевозив вантаж Червоного Хреста.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...