facebook

Жив заради своєї сім’ї: в страшній ДТП на Закарпатті загинув батько 16 дітей

У ДТП, яке сталося на залізничному переїзді в Тячеві, загинув глава багатодітної родини з села Добрянського Михайло Іванович Герич.

У загиблого залишилося 16 дітей: 11 синів і 5 дочок. Він виростив їх разом з дружиною Юлією Михайлівною. Сім’я була прикладом міцних стосунків і доброчесного виховання дітей.

Михайло Герич все життя трудився, не покладаючи рук, щоб забезпечувати сім’ю. Він працював на асенізаторській машині, на якій і потрапив в смертельне ДТП. Разом з ним постраждав і один з синів, який зараз перебуває у важкому стані в Тячівській районній лікарні.

Нагадаємо, під Києвом сталася страшна ДТП, в якій загинули чотири людини. Уже п’ять років (!) Родичі загиблих не можуть домогтися справедливості.

Страшна аварія сталася в лютому 2015 року. Компанія друзів відзначала день народження одного з друзів. Близько другої години ночі молоді люди почали роз’їжджатися.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Олександр і Марина Бойко разом з кумами Юрієм і Вікторією Пилипенко сіли в легковий автомобіль Skoda. Решта – в позашляховик Lexus.

Обидві компанії двома машинами попрямували в Хотів, але поїхали різними шляхами. Неймовірно, але факт: на перехресті в Чабанах їхні автомобілі зіткнулися.

Удар був такої сили, що Skoda розірвало на шматки – все, хто був у ній, загинули на місці.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...