facebook

З зими в літо. Українців чекають нові синоптичні кульбіти. Такого ще не було

Перші дні лютого в Україні здивують ледь не квітневою температурою.

Про те, яка погода чекає на українців на вихідних, в новому пості на своїй сторінці в Фейсбук розповіла синоптик Наталія Діденко. Вона підкреслила, що в найближчі дні температура буде незвично високою для зими, однак при цьому можливі опади.

Вона уточнила, що в суботу, 1 лютого, в більшості областей України температура підніметься до +5…+10 градусів, а в неділю – до +6…+13 градусів.

Однак, особливо радіти теплу не варто, адже у вихідні можливі опади у вигляді періодичних дощів, а також поривчастий західний вітер. При цьому в Сумській і Харківській областях можливий мокрий сніг, так як температура там трохи опуститься нижче середніх показників по країні.

У Києві на вихідних також очікуються періодичні дощі з поривчастим вітром. 1 лютого в столиці температура підніметься до +6 градусів, а 2 лютого – до +8 градусів.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Синоптик порадила українцям на вихідних відмовитися від шуб, дублянок і пуховиків і вибрати більш легкий одяг, однак при цьому не забувати про опади та вітер.

«Корисно буде багато гуляти для свіжого кольору обличчя, купити тюльпани або гіацинт в горщику і не забути метеопатам таблетки від таких синоптичних кульбітів», – підсумувала свій прогноз синоптик.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...