facebook

“Через Україну”: на Київщині московський піп-українофоб вигнав з церкви матір та дітей загиблого “кіборга”

Піп принизив родину покійного військового.

У с. Морозівка Баришівського району Київської області московський піп-українофоб вигнав з церкви матір, батька та двох дітей загиблого на фронті “кіборга” Дениса Поповича.

Про це розповіла мати військового Наталія Леонідівна, пише “Україна молода”.

За словами жінки, на день народження покійного сина вона з чоловіком та двома дітьми Дениса прийшли у місцевий храм, щоб замовити службу та поставити свічку за вбитого окупантами чоловіка.

Проте місцевий піп-українофоб з Московського патріархату влаштував істерику та вигнав родину “кіборга” з храму.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Священник вигнав нас під паркан. Просто на дощ… Я була готова під землю провалитися від сорому через цю людину перед дітьми”, — розповіла мати військовослужбовця.

Жінка зазначила, що вона все життя ходила у церкву Московського патріархату, бо для неї основним була не церковна політика, а Бог.

“Зараз, коли наша сім’я для священника — вороги, бо мій син захищав Україну, я не можу навіть поставити тут за нього свічку. Повинна їхати до Києва чи в сусіднє село і панахиду замовляти в іншого священника”, – розповіла жінка.

Мати Дениса Поповича розповіла, що на ділянці, котру дала держава її покійному сину, вона мріє побудувати новий храм, звідки ніколи нікого не проженуть.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...