facebook

“Думали, що бездомний”: на Тернопільщині помер пенсіонер, який чекав меддопомоги більше доби

На Тернопільщині помер літній чоловік.Йому,за словами подички пенсіонера,не надавали допомогу 27 годин з моменту надходження в медустанову.Відкрито кримінальне провадження.

У Тернопільській області помер 76-річний Віктор Старцев, якому лікарі в лікарні не надавали допомогу 27 годин, прийнявши пенсіонера за бомжа, пише Сегодня.

Чоловік повертався від дочки і несподівано йому стало погано. Перехожі викликали людині швидку допомогу.

Старцева привезли в Чортківському лікарню. Як стверджує племінниця пенсіонера Лорітта Бобак, лікарі навіть не підійшли до пацієнта, оскільки він був брудний. Медики вирішили, що в чоловіка немає певного місця проживання.

У підсумку, Віктор Старцев помер. Попередній діагноз – пневмонія і вікові зміни в серці.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Його своєю бездіяльністю вбили ті, хто, за іронією долі, мав рятувати життя. Вони надали йому першу медичну допомогу тільки через двадцять сім годин з моменту надходження до лікарні!!!” – написала Лорітта Бобак на своїй сторінці в Facebook.

Відзначається, що завідувач приймально-діагностичного відділення Чортківської лікарні, де помер пенсіонер, написав заяву про звільнення.

Головлікар Чортківської лікарні Роман Чортківський заявив, що Старцева доставили до медзакладу як бездомного і помістили в пункт обігріву.

“Його доставили як бездомного. На базі лікарні створено пункти обігріву. Привезли його. Зрозуміло, що він в болоті був… ми його помістили в ту кімнату…Черговий лікар його оглянув. Скарг на якісь болі у нього не було”, – пояснив Роман Чортківський.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...