facebook

У Полтаві 18-річна дівчина застрелила інструктора в тирі

У п’ятницю, 7 лютого, в Полтаві в міському тирі 18-річна дівчина смертельно поранила 64-річного інструктора.

Про це повідомляє пресслужба ГУ НПУ області, зазначаючи, що вбивство трапилося приблизно о 13:00 в тирі на вулиці Пилипа Орлика.

Під час роботи на місці події поліція встановила, що смертельні поранення працівникові тиру завдала 18-річна відвідувачка, яка проживає в Дніпрі.

На даний момент за фактом умисного вбивства полтавчанина розпочато досудове розслідування. Підозрювана затримана, її дії за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України кваліфіковані як умисне вбивство. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 7-ми до 15-ти років.

Далі обставини і мотиви цього злочину буде встановлювати слідство.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Видання “Полтавщина” пише, що дівчина зайшла в приміщення тиру і двічі вистрілила в інструктора з пістолета Марголіна. Одна куля потрапила чоловіку в голову.

“Дівчина із Дніпра в Полтаву приїхала до хлопця, з яким познайомилася через інтернет. Жила в Полтаві з ним півтора місяці, потім вони посварилися. Пішла в тир постріляти. Кілька разів повправлялась, а потім почала стріляти в інструктора. Хотіла поранити і другого інструктора, але її змогли зупинити і відібрали зброю”, – повідомив глава відділу поліції Сергій Бейгул.

“Вона там була не в перший раз, раніше приходила постріляти”, – додав поліцейський Юрій Сулаєв.

Видання зазначає, що їхньою інформацією, мати дівчини перебуває на лікуванні в психіатричній лікарні.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...