facebook

Тільки поїхав і тут таке! Зеленський в Італії зробив дещо неймовірне, мати не стримує емоцій

Президент України Володимир Зеленський під час зустрічі в Римі обговорив з Прем’єр-міністром Італійської Республіки Джузеппе Конте загальнополітичні питання, зокрема закриття офісів «ДНР» та «ЛНР».

«Я звернувся до Прем’єр-міністра з тим, щоб були закриті незаконні офіси «ДНР» та «ЛНР», які відкрилися у кількох містах Італії», – сказав Глава держави у коментарі ЗМІ.

Також обговорили справу бійця Нацгвардії України Віталія Марківа, ув’язненого в Італії.

«Я розумію, що Прем’єр-міністр не може впливати на італійський суд. Але я показав детально, що там відбулося, на якій відстані він був від місця убивства. І що ми повинні забрати хлопця», – повідомив Президент.

Матір Віталія Марківа подякувала Володимиру Зеленському за його зусилля для звільнення її сина.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

«Дуже вдячні за цей візит. Ми дуже раді. Для Віталія це дуже важливо. З такою підтримкою Віталій вірить, що все закінчиться добре. Він готовий і хоче повернутися в Україну», – сказала жінка.

Крім того, глава держави відзначив зацікавленість України в поглибленні відносин з урядом Італії та розвитку співпраці в усіх сферах взаємного інтересу.

Окрему увагу під час зустрічі приділили питанням торговельно-економічного, інвестиційного співробітництва та розвитку контактів між українськими й італійськими бізнес-колами.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...