facebook

“Тіна Дану не потрібна! У Мережу злили подробиці особистого життя Балана. У нього дівчина-красуня

Після чуток про роман з Тіною Кароль Дан Балан відзначив день народження з молодою і прекрасною блондинкою.

Телевізійний роман Тіни Кароль і Дана Балана не обговорював тільки ледачий. Своєю поведінкою тренери шоу “Голос країни” раз у раз підігрівали чутки про своє закулісне особисте життя і кидали на публіці різні натяки. Шанувальники з нетерпінням чекали, коли ж Тіна і Дан об’являть про заручини і зіграють пишне весілля на очах у всієї країни. Та цього не сталося!

Днями в Мережу злили  подробиці особистого життя молдавського співака. Схоже ніяка Тіна Кароль  Дану Балану не потрібна і у нього давно є кохана.

Так, свій день народження Дан Балан відзначив в компанії друзів і нової дівчини, яка на всіх фото ніжно обіймає музиканта або просто стоїть поруч з ним. Кадри розійшлися по Мережі, як гарячі пиріжки в переході.

Дві душі  два таланти   підписали шанувальники Дана опублікувавши знімок з новою подружкою співака в фан-акаунті Балана.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

В інших акаунтах соціальної мережі Інстаграм з’явилося ще кілька фото, які доводять зміни в особистому житті Дана Балана.

На всі 100%! Дан задоволений.   Від Тіни не залишилося і сліду     За ілюзії розплачуються дійсністю   Сумно на це дивитися.  Але пара закоханаю.  Щастя їм у всіх позах   які карти  Блін  всього лише танцівниця з команди.  Це не його дівчина Тіна обалдеть, люди в казки вірять.  Сходіть на зйомки і подивіться, що ваша Тіна Дану не потрібна. Він на неї навіть не дивиться коментують знімки небайдужі українці.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...