facebook

До України різко увірвався арктичний циклон, синоптик попередив про найстрашніше

На Сході країни опади будуть досить потужними.

В Україні в найближчі кілька днів різко зміняться погодні умови. Після штормового періоду в країну прийде ясна, спокійна і помірно тепла погода.

Про це стало відомо завдяки даним синоптиків Укргідрометцентру.

Українцям доведеться перечекати наступ атмосферного фронту, який все ще володітиме країною 12 лютого. Так, за прогнозом Наталки Діденко, у середу в країні домінуватимуть скачки тиску, сніг і дощ.

Опади будуть від невеликих до помірних, а через зниження температури дощ перейде в мокрий сніг. Крім того, залишиться потужний західний вітер зі швидкістю 7-12 метрів на секунду і поривами від 15 до 20 м/с. Температура протягом дня 0… +4, на Півдні – від +4 до +7 градусів.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

В Київ прийдуть опади вже після обіду, 11 лютого. І середа 12 числа буде вітряна і волога, місцями мокрий сніг і дощ. Температура повітря протягом дня близько +2… +3 градусів. Синоптики Українського гідрометцентру згодні з прогнозом Наталки Діденко, але вони уточнюють, що 12 лютого на Сході країни опади будуть досить потужними.

А ось 13 лютого погода зміниться – в країну прийде прояснення, але температура протримається на колишньому рівні – від +1… +5 вдень (на Півдні +4… +8) до -1… -4 вночі. Протягом усього дня буде мінлива хмарність, без опадів, вітер стихне до 5-10 м/с.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...